Investeer in Brussels vastgoed met internationale allure
PANORAMA ALS BELEGGING

Investeer in Brussels vastgoed met internationale allure

Met een nieuwbouwappartement in Panorama biedt u huurders een residentie die smaak, klasse en een ideale ligging combineert. Dit wooncomplex naar een ontwerp van de gerenommeerde Zwitserse architect Max Dudler heeft alles om expats en kapitaalkrachtige huurders aan te spreken.

Panorama is een buitenkans voor wie een vastgoedinvestering met toekomst zoekt. Waar anders in Brussel komt er een zo’n staaltje van toparchitectuur op zo’n unieke locatie? Bewoners genieten hier straks van een fenomenaal uitzicht op het historisch hart van Brussel. U op uw beurt mag uitkijken naar mooie huurinkomsten.

Alles wat bewoners verlangen, is vlakbij
EEN ZEER GEGEERD STUKJE BRUSSEL

Alles wat bewoners verlangen, is vlakbij

De bijzonder aantrekkelijke ligging maakt de nieuwbouwappartementen van Panorama gegeerd bij tal van huurders. Dit volledig herdachte nieuwe stadsdeel is perfect gesitueerd. Het bevindt zich vlak bij het centrum van Brussel en biedt een unieke uitkijk op het historische hart van de stad. Hier komen de beneden- en bovenstad samen in een levendige nieuwe buurt.

De Wetstraat, de Europese wijk, de Nationale Bank, belangrijke ambassades en enkele vooraanstaande hogescholen bevinden zich op wandelafstand. De buurt wordt bovendien ontsloten door maar liefst 3 metrostations en 2 treinstations (Station Brussel-Congres en Station Brussel-Centraal) en tal van bus- en tramverbindingen. Dat maakt de locatie zeer populair bij een kapitaalkrachtige huurderspopulatie.

Investeer in Brussels vastgoed met internationale allure
HANDIGE VERHUURDIENST

Een service die u tijd bespaart en u het leven makkelijker maakt

Met een investering in Panorama kiest u voor interessante perspectieven … en totale gemoedsrust. Dankzij de verhuurdienst, gespecialiseerd in expats, komen enkel de voordelen van uw opbrengsteigendom bij u terecht.

U geniet zonder complicaties van uw investering. Een vlotte verhuur zorgt voor bijna doorlopende verhuurinkomsten. U hoeft enkel met de glimlach naar de stortingen op uw bankrekening te kijken.

Deze website is niet geoptimaliseerd voor uw browser. Om van de volledige ervaring van Panorama te genieten, raden we je aan om panorama.com te bezoeken in Google Chrome, Firefox of Safari.